gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kérastase hårserum

For at pleje dit hår er en Kérastase hårserum et godt produkt. Et serum er en væske fuld af virksomme ingredienser, der kan trænge dybt ind i håret og hovedbunden for at virke i dybden. Med en Kérastase hårserum kan du tackle forskellige hår- og hovedbundsproblemer, da der er udviklet unikke formler til forskellige problemer og hårtyper.


Kérastase Serum

Når dit hår har brug for ekstra pleje, eller når du har et vedvarende hovedbundsproblem, kan en hårserum gøre hele forskellen. Med et Kérastase Serum tackler du forskellige problemer, lige fra hårtab til skæl eller blot tørt hår til hvert problem har Kérastase en serie med matchende serum til at pleje håret.

Kérastase Night Serum

Hvad kan være bedre end at stå op med smukt hår. Det må de også have tænkt hos mærket, for en Kérastase Night Serum giver de virksomme ingredienser mulighed for at gøre deres arbejde hele natten lang. På den måde trænger ingredienserne dybt ind i håret, så det virker ekstra godt. Til tørt hår er der Nutritive 8H natteserummet og Cicanuit er Blond Absolu serummet til affarvet blondt hår.

Serum til hårtab

Kérastase Genesis Serum og Genesis Homme Serum er et eksempel på en hårkur, der kan reducere hårtab ved langvarig brug. Denne serum mod hårtab stimulerer hovedbunden og en sund og tykkere hårvækst, så håret bliver fyldigere og vokser længere. Ved at anvende dette hver dag i 6 uger reduceres hårtab og får tyndt hår til at se fyldigere ud igen.

Hovedbundsserum

Hvis du har problemer med din hovedbund, f.eks. skæl eller fedtet hovedbund, kan et serum fra Kérastase hjælpe dig. Symbiosis og Specifique fokuserer på at genoprette mikrobiomet i hovedbunden. Når disse er ude af balance, giver det problemer i hovedbunden. Ved at putte de rigtige ingredienser i et hovedbundsserum genopretter Kérastase din hovedbund med en daglig kur.

En Kérastase hovedbundsserum kommer i en glasflaske med en pipette. Pipetten gør det nemt at påføre serummet på hovedbunden. Du kan således nemt fordele det over de forskellige områder og bruger ikke for meget serum, så det holder længe.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.