gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kérastase hårolie

Når man tænker på luksushårpleje, tænker man på en rig hårolie, men selvfølgelig tænker man også på Kérastase. Med Kérastase Hair Oil får du dobbelt så meget luksus! Mærket har flere hårolier fra forskellige linjer, hver med sine egne plejende ingredienser og dufte. Fordi en Kérastase hårolie er mere end pleje, det er luksus!


Hårolie Kérastase

For ekstra hårpleje er en hårolie fra Kérastase det perfekte produkt. En god hårolie giver håret god pleje og får håret til at føles finere. Fordi du påfører hårolien i håret og lader den trænge ind, kan de aktive ingredienser forårsage virkninger dybt inde i håret og holde længe. Forskellene på Kérastase hårolier kan findes i ingredienserne og hvilken effekt de har. Således passer hårolierne ind i deres serie ved at matche produkterne i den pågældende serie.

Hårolie Elixir Ultime

Kérastases mest kendte hårolie kommer fra en serie af forskellige hårolier, nemlig Elixir Ultime. Denne linje har den ultimative bestseller med Kérastase Elixir Ultime L'Huile Originale 100ml. Denne hårolie er så elsket, fordi den har en skøn duft og samtidig holder dit hår sundere. Den hjælper kedeligt hår til at skinne igen. Udover Original er der også andre varianter som Limited Edition i rødt og Elixir Ultime L’Huile Rose til farvet hår!

Kérastase Chronologiste hårolie

Til aldrende hår er der Chronologiste-linjen, og denne linje omfatter Kérastase Chronologiste-hårolien. Denne Huile de Parfum er en vidunderligt duftende hårolie med den særlige Chrono duft. Derudover giver hårolien mere glans, naturlig spændstighed, beskyttelse mod varme og reducerer spaltede spidser.

Kérastase hårolie til alle hårtyper

Gennem sit brede sortiment har Kérastase hårolie til alle hårtyper. For eksempel tilbyder de en særlig hårolie til krøller i serien Curl Manifesto. Denne hårolie fokuserer på at give håret dybdegående næring med den tilsatte manukahonning. Denne hårolie virker på håret og hovedbunden og er velegnet til CG-metoden.

For blondt hår har sin egen hårolie, der ikke kun hjælper med at reparere håret, men også giver varmebeskyttelse op til 230° Celsius. Så dit hår er også mindre tilbøjeligt til at blive beskadiget ved brug af et varmeværktøj.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.