gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kérastase Balsam

Grundlaget for god hårpleje er naturligvis en god balsam. Og den, der siger hårpleje, tænker naturligvis på et godt mærke, som Kérastase Conditioner. Dette mærke har et stærkt fokus på luksus hårpleje med mange linjer til forskellige hårtyper. Disse linjer fokuserer på den pleje, som din hårtype har brug for. Så der er altid en passende Kérastase Conditioner til din hårtype eller dit hårproblem!

Sortering

Pr. Side
Kérastase
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med hår
Ingrediënten
Gave-type
Pris
  • se alt
  • se mindre

Balsam Kérastase

Kérastase er kendt for sine luksuriøse hårplejeprodukter. Pleje er nummer et for mærket, og det samme er Kérastase balsam. For god grundpleje har du brug for en Kérastase shampoo og balsam. En balsam gør dit hår lettere at rede ud og giver det mere glans. Det skyldes, at hårets neglebånd lukker sig, hvilket gør håret glattere.

De lukkede neglebånd sikrer også, at fugt og næring bliver bedre i håret. Så afslut altid din hårvask med en Kérastase balsam! Så selv om du bruger en hårmaske efter shampooen, er det stadig bedst at afslutte med en balsam. Så denne ekstra næring bliver ordentligt sikret i håret.

Resistance Conditioner

Til skadet hår vil du have mest gavn af en Resistance Conditioner. Disse er rettet mod at pleje skadet hår med ingredienser som Pro-Keratin og Ceramide, der styrker og reparerer håret. Resistance har to muligheder for balsam, en til hver type og en variant, der sikrer, at dit hår vokser sundt i lang tid: Resitance Fondant Extentioniste

Discipline Conditioner

Kérastase Discipline conditioner er målrettet afrohår og gør det mere håndterbart. Den cremede konsistens i denne conditioner omslutter håret og gør det glattere og blødere. Det beskytter det mod krus og gør det lettere at style.

Genesis balsam

Et almindeligt problem er hårtab på grund af hårknæk. Et produkt, der hjælper med dette, er Kérastase Genesis Conditioner. Det gør håret stærkere, så hårbrud mindskes, og du taber mindre hår. Derudover giver denne balsam mere volumen og glans til håret, hvilket også får det til at se fyldigere ud!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.