gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kérastase creme

Vil du pleje dit hår og style det på samme tid? Så er en Kérastase-creme det, du har brug for. Håret bliver næret, fugtet og beskyttet. Skab din ønskede frisure, og nyd dit hårlook! Shop dine yndlingsprodukter fra Kérastase på Salontotal.dk.

Sortering

Pr. Side
Kérastase
Hårtype
Udvalgte
Pris

Forskellige varianter af Kérastase-creme

Curl Manifesto Crème De Jour Fondamentale

Hvis du er velsignet med smukke krøller, er Kérastase-cremen Curl Manifesto Crème De Jour Fondamentale perfekt til dig. Denne creme er specielt designet til at fugte, definere og styrke krøllet hår. Dens nærende formel og anti-frizz-effekt sikrer krusfrie og elastiske krøller. Påfør i fugtigt hår og style som ønsket for smukke, skinnende krøller hele dagen.

Chronologiste Thermique Régénerant

Denne Kérastase-creme er velegnet til alle hårtyper og revitaliserer, plejer og beskytter mod varme og ydre skader. Den er perfekt til alle hårtyper og forvandler dine lokker til silkeblødt, skinnende hår. Påfør en lille mængde i håndklædetørt hår før føntørring eller styling for optimal beskyttelse og en smuk fornemmelse.

Resistance Extentioniste Thermique

Denne creme fra Kérastase hjælper med at styrke hårfibrene og reducere hårbrud. Den forsegler hårets neglebånd og beskytter også håret mod varme op til 230 grader. Påføres i håndklædetørt hår og fordeles jævnt inden styling for stærkere, sundere og mere skinnende hår.

Brug en hårcreme

For at få mest muligt ud af din hårcreme skal du følge disse enkle trin. Start med at vaske og pleje dit hår med dine yndlingsprodukter. Tør derefter håret med et håndklæde, og tag en lille mængde af din foretrukne Kérastase-creme i hånden. Fordel produktet jævnt i hele håret, fra rødder til spidser. Sæt håret, som du ønsker, og nyd dit hårlook.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.