gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kérastase Elixir Ultime

Med de berømte Kérastase Elixir Ultime-produkter har mange kvinder i årevis nydt godt af komfort og luksus. Flere rige olier giver en funklende glans kombineret med en lækker forførende duft. Især Kérastase Elixir Ultime-hårolien er et favoritprodukt blandt mange på grund af dens lækre træagtige orientalske duft.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
Pris

Elixir Ultime Kérastase

Kérastase Elixir Ultime-produkterne blev primært set som en fin linje, som du kunne bruge til at gøre dit hår smukkere. Målet med Kérastase Elixir Ultime er derfor at bekæmpe kedeligt hår med kraftige olier uden at tynge håret ned. Denne blanding af olier kaldes Elixir Ultime Oleo complex og indeholder bl.a. Camellia Oil. Med tilføjelsen af Marula-olie bliver håret også plejet indefra. Hvordan? Hårsækken er bedre hydreret og beskyttet, så dit hår bliver bedre plejet og vil skinne indefra og ud. Desuden er produkternes konsistens lettere end andre hårolier, så produkterne tynger ikke dit hår ned!

Forebyg mat hår med Kérastase Elixir Ultime

Med de forskellige produkter i denne serie kan du få dit hår til at skinne igen. Elixir Ultime-produkterne supplerer hinanden godt og kan bruges til at skabe en komplet rutine mod mat hår. Shampoo, balsam og maske passer godt sammen. Med dette vælger du så en olie, der passer til din hårtype. De indeholder alle ingredienser, der gør håret glattere, sundere og vigtigst af alt, mere skinnende! Alligevel kan du også bruge Elixir Ultime godt i kombination med andre Kérastase-produkter.

Kérastase Elixir Ultime Oil

Favorit i denne linje og måske af hele mærket er hårolierne. Det luksuriøse look og den gode effekt gør dem meget populære. Olierne indeholder fugtgivende og nærende ingredienser, der giver glans og god effekt til kedeligt hår igen.

Elixir Ultime L'Huile Originale

For mange er Elixir Ultime L’Huile Originale et must-have på badeværelset. Denne hårolie indeholder en blanding af olier, der giver håret en sund glans. Hvert år lanceres der også en limited edition af denne hårolie med et unikt look.

Elixir Ultime L'Huile Rose

Til farvet hår anbefaler vi Elixir Ultime L’Huile Rose. Denne hårolie er specielt til mat farvet hår og vil sikre, at din hårfarve forbliver smuk længere ved at give en god UV-beskyttelse. I modsætning til Originale har L'Huile Rose en dejlig blomsterduft!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.