gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kérastase Densifique

For at bekæmpe hårtab og tyndt hår findes der Kérastase Densifique-produkter til bekæmpelse af hårtab og tyndt hår. Produkterne i Kérastase Densifique-serien behandler hårproblemer med et særligt ritual. Ved hjælp af fortættende teknologier med hyaluronsyre og intracyclan bliver dine lokker stærkere, tykkere og mere hydrerede. Kérastase Densifique-produktlinjen omfatter både produkter til kvinder og produkter til mænd. Udforsk vores sortiment, og nyd dit sunde hår.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Produkterne fra Kérastase Densifique

Produktlinjen omfatter en plejende shampoo og en styrkende balsam. Den omfatter også en hårmaske og et serum. Med disse produkter bekæmper du tyndt hår og får mere volumen. Da det også øger hårets modstandsdygtighed, vil resultaterne af dit hår holde længere. Mænds hår kan naturligt nok også blive tyndere, og derfor har Kérastase udviklet en produktserie specielt til mænd: Kérastase Densifique Homme. Med disse produkter kan mænd nyde godt af forbedret hår. Det skyldes, at produkterne styrker håret og forbedrer hårets tæthed.

Styrkelse af håret med Kérastase Densifique

Produkterne fra Kérastase Densifique-linjen indeholder flere aktive ingredienser, der styrker håret indefra og ud. Disse omfatter bl.a. stemoxydin og hyaluronsyre. Disse ingredienser forbedrer hårets vækst og tæthed, fugter og blødgør håret og giver det mere udstråling. Så i sidste ende sikrer produkterne i serien sundere og mere skinnende hår.

Hvordan bruger man produkterne?

Kérastase Densifique-produkterne er nemme at bruge: Du anvender shampooen i vådt hår. Derefter masseres den ind og skylles. Påfør derefter balsammen og lad den virke i et par minutter. Efter skylning kan du style dit hår med f.eks. hårmousse eller serum. Hvis du vil passe endnu bedre på dit hår, kan du tilføje Kérastase Densifique hårmasken til din rutine, inden du vasker dit hår.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.