gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kérastase Curl Manifesto

Den nye Kérastase Curl Manifesto-serie tilbyder optimal pleje og hydrering til krøllet hår. Kérastase Curl Manifesto har en bred vifte af produkter, som du kan blande og matche for at skabe den perfekte rutine til din krølletype. Kérastase har leveret en løsning på alle hårproblemer i over 50 år. Kérastase har opbygget denne ekspertise med produkter til salonen for den ultimative behandling hos frisøren. For at fortsætte disse behandlinger derhjemme tilbyder Kérastase et bredt udvalg af produkter til optimal hårpleje og styling for enhver hårtype. Oplev selv den lækre Kérastase Curl Manifesto-serie nu, og få dine krøller til at sprudle igen!


Fordele sunde krøller med Kérastase Curl Manifesto

Med Kérastase Curl Manifesto kan du give dine krøller den pleje og opmærksomhed, som de har brug for og fortjener. Sunde krøller ser selvfølgelig godt ud, men de giver mange flere fordele!

    • Sundhed: Ved at passe godt på krøllerne sikrer du, at hovedbunden forbliver sund, og at hårsækkene ikke bliver beskadiget, hvilket resulterer i sundere hår.
    • Definition og struktur: Velplejede krøller er blødere, mere definerede og har mere struktur, hvilket får dem til at se mere naturlige og voluminøse ud.
    • Minimering af krus og knuder: Pleje kan hjælpe med at minimere krus og knuder, hvilket gør det betydeligt lettere at vedligeholde krøller. Vask dit hår med Kérastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur og sikre dig vidunderligt hydreret hår!
    • Mindre skader: God pleje kan være med til at reducere skader på håret, hvilket forlænger krøllernes levetid. Brug f.eks. Kérastase Curl Manifesto Masque Beurre Haute Nutrition.
    • Bedre stil: Velplejede krøller er nemmere at style og holder sig i form længere, hvilket gør dem flottere.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.