gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kérastase Blond Absolu

For enhver blondine er ordentlig hårpleje og beskyttelse afgørende. Med Kérastase Blond Absolu kan du pleje dit blonde hår optimalt, samtidig med at du bevarer den ønskede farvetone. Især blondt hår har brug for god pleje! Udover den gode pleje med Blond Absolu er der også produkter, der sikrer, at dit hår forbliver smukt køligt blondt. Oplev Kérastase Blond Absolu-produkterne nedenfor!

 


Blonde Absolu fra Kérastase

Kérastase Blond Absolu-serien har til formål at pleje dit blonde hår optimalt og fremhæve de rigtige farvetoner. Blondt hår, især hvis det er afbleget, har brug for stærk pleje. Dette kommer i Kérastase's Blond Absolu fra hyaluronsyre og edelweissolie. Hyaluronsyre giver dyb hydrering til håret, reducerer krus og øger glansen. Næringen fra Edelweiss gør håret mere modstandsdygtigt og beskyttet.

Blond Absolu produkter

Blond Absolu-serien er designet til at skabe en personlig rutine til blondt, afbleget eller bleget hår. Farven på blondt og afbleget hår påvirkes hurtigt af de underliggende toner. Blond Absolu-serien indeholder derfor produkter, der specifikt er rettet mod at pleje og vedligeholde farvetonerne i dit hår.

For at opnå gode resultater anbefaler vi, at du bruger en shampoo og balsam samt en nærende maske. Hvilke produkter du vil kombinere afhænger af dit hår og hvilke problemer du står over for. En god basisbalsam er f.eks. Blond Absolu Cicaflash. Til de forskellige typer blondt hår har vi sammensat Blond Absolu-produkter i et sæt, der passer til de problemer, som blondt hår oftest støder på!

Hvis du er på udkig efter dybere pleje, fordi dit blonde hår er blevet skadet af affarvning, er der de ekstra plejende Blond Absolu-produkter. Shampooen Bain Cicaextreme har en rig cremet formel til pleje under vask, og Masque Cicaextreme giver intens fugt, som affarvet hår har brug for!

Kérastase Silver Shampoo

Inden for Blond Absolu-serien findes også den foretrukne Silver-shampoo hos mange blondiner. Kérastase Silver Shampoo, der hedder Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet in full, er fyldt med lilla pigmenter, der fjerner varme og gule toner fra dit blonde hår. Med Kérastase Blond Absolu Silver Shampoo genopretter du den kølige farve i dit hår for at opnå et smukt askeblond look.

Hvis du har brug for endnu mere neutralisering eller foretrækker at bruge din yndlingsshampoo sammen med et farve-neutraliserende produkt, kan du også vælge Blond Absolu Masque Ultra-Violet. Denne har også de lilla pigmenter, der neutraliserer gule undertoner.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.