gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

 

Kérastase

Kérastase har været mærket for professionel hårpleje og har været elsket af frisører og kunder siden 1964. De forskellige linjer er målrettet specifikke hårtyper og hårproblemer for at give dig den bedste hårpleje. På den måde er mærket blevet en favorit i frisørsalonen. Kerastase-hjemprodukterne tilbyder også den bedste pleje, du kan ønske dig til dig selv. Hvad mere kan du ønske dig? Hos Salontopper kan du købe hele udvalget af Kérastase hårprodukter Læs mere >>

 

Sortering

Pr. Side
Kérastase
 • se alt
 • se mindre
Hårtype
 • se alt
 • se mindre
Udvalgte
 • se alt
 • se mindre
Problemer med hår
Ingrediënten
Gave-type
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre

Egenskaber Kérastase

 • Globalt populært mærke
 • Omfattende produktsortiment
 • Til specifikke hårproblemer
 • Linjer til alle hårtyper

Egenskaber Kérastase

 • Globalt populært mærke
 • Omfattende produktsortiment
 • Til specifikke hårproblemer
 • Linjer til alle hårtyper

Kerastase hårpleje

Hvis du er på udkig efter god og professionel hårpleje, så er Kerastase Paris det rette sted at være. Dette mærke har mere end 50 års erfaring med udvikling af professionelle hårprodukter og er i den tid blevet kendt over hele verden. Derfor er disse hårprodukter favoritter hos mange frisører, og dets hjemmeprodukter findes i mange badeværelser. Dette skyldes især, at mærket udvikler linjer til specifikke hårtyper og hårproblemer. Der er altså noget for enhver smag, fra krøllet til glat og blondt til farvet hår.

Kerastase produkter

Mærket startede naturligvis med professionelle og tekniske produkter, der kunne bruges i salonen. Herefter udvidede de yderligere med produkter, som forbrugerne også kan bruge derhjemme. Således har Kerastase udviklet shampooer, konditorer, hårmasker og andre plejeprodukter, som er blandt Salontoppers bestsellere.

Kerastase Bestsellere

Specifique Bain Divalent: Denne shampoo er specielt rettet mod at tage sig af den fedtede hovedbund, mens du vasker dit hår. Der er f.eks. tilsat B6-vitamin for at hæmme talgproduktionen.

Genesis Fondant Renforcateur: Denne styrkende balsam gør dit hår mere modstandsdygtigt over for hårbrud og reducerer hårtab.

Curl Manifesto Refresh Absolu: Har du ikke lyst til at vaske dit hår, men dine krøller eller krus har stadig brug for en opfriskning for at komme tilbage i form. Med denne spray kan du få dine krøller tilbage i form med den rette hydrering.

Blond Absolu Bain Ultra-Violet: Blondiner, der ønsker at bevare et cool look, kan ikke undvære denne Kerastase silver shampoo. Dens stærke pigmenter sikrer en god neutralisering af gule toner.

Kerastase Advantage Bundles

Hos Salontopper har vi forskellige Kerastase-sæt og fordelspakker, som du kan købe hos os til fordelagtige priser. Der findes f.eks. fordelspakker til komplette rutiner af Genesis og Curl Manifesto, så du har det hele lige ved hånden. Vi tilbyder også rabatpakker med 2x 500 ml shampoo. Du kan altså få 1 liter Kerastase shampoo til en god pris.

Køb Kerastase

Hos Salontopper kan du købe hele sortimentet af Kérastase produkter. Bestil dine yndlingshårprodukter på Salontopper.nl inden kl. 23:59 (fra søndag til torsdag aften), og din ordre bliver leveret i morgen. Om fredagen leveres ordrer afgivet inden kl. 22.00 i morgen. Sammen med vores partner PostNL gør vi vores yderste for at levere til den lovede tid, forudsat at produktet er på lager. Hvis din ordre er på 35 € eller derover, sender vi din ordre gratis.

Hvis du har spørgsmål til et produkt, eller hvis noget er uklart, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice er tilgængelig mandag-fredag fra kl. 09:00 til 21:00 og lørdag fra kl. 10:00 til 16:00. Gå til kontakt for at få telefonnummer og e-mailadresse. Vi vil med glæde hjælpe dig!

God fornøjelse med at shoppe hos Salontopper!

Ofte stillede spørgsmål

Er Kérastase sulfatfri?

Ikke alle produkter fra mærket er sulfatfri der er flere Kérastase shampooer sulfatfri herunder Kérastase Discipline Bain Fluidealiste Gentle 250ml og Kerastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect 250ml. Disse er mildere for håret end de shampooer der indeholder sulfater. Hvis du har følsomt hår, så er det klogt at tage fat i en af disse milde shampooer.

Er Kérastase CG-godkendt?

Mærket har flere produkter, der er velegnede til Curly Girl-metoden. Du finder disse primært i Curl Manifesto serien. Det drejer sig om følgende produkter:

Hvilken Kérastase passer til mig?

Hvilke hårprodukter du har brug for, afhænger naturligvis af hvilken hårtype du har og hvilke hårønsker du har. Kérastase har flere linjer, der passer til alle, men som tager fat på specifikke problemer, såsom Genesis mod hårtab, Specfique til hovedbunden og Resistance til skadet hår. Der findes også linjer, der er rettet mod specifikke hårtyper som Curl Manifesto til krøllet hår, Blond Absolu til blondt hår og Chroma Absolu til farvet hår.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.