gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Joico Shampoo

Joico er et frisørmærke, der er kendt for sine hårprodukter af høj kvalitet, som f.eks. Joico Shampoo. Mærket har flere shampooer i sit sortiment, som er specielt designet til at imødekomme forskellige behov. F.eks. giver den Volumising Joico Shampoo mere volumen, og Blonde life Joico Shampoo får dig tilbage til smukke blonde lokker. Gå på opdagelse i shampooserien på Salontotal.dk og nyd din friske hårpragt.

 

Sortering

Pr. Side
Joico
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Ingredienser
Gave-type
Pris
  • se alt
  • se mindre

Ingredienser i Joico Shampoo

Joico Shampoo er et af mærkets mest populære produkter og bruges af frisører over hele verden. Den indeholder ingredienser, der specifikt er beregnet til at rense og give næring til håret. Dette efterlader håret sundere, mere skinnende og stærkere. Shampooen indeholder for eksempel proteiner, der giver næring til håret.

Rensning af håret

En af fordelene ved Joico Shampoo er, at produktet effektivt renser håret. Det fjerner alle urenheder og ophobninger, der ophobes i håret over tid. Dette efterlader dit hår til at se sundere og mere skinnende ud. Joico-shampooen er mild nok til at blive brugt dagligt. Så dit hår og din hovedbund bliver ikke udtørret.

Styrkelse af håret

En anden vigtig fordel ved shampooen er, at den forbedrer elasticiteten. Dette gør dit hår stærkere. Shampooens formel indeholder proteiner, der hjælper med at styrke håret og beskytte det mod skader. Det betyder, at dit hår er mindre tilbøjeligt til at knække og mere modstandsdygtigt over for de stylingprodukter, du måske bruger dagligt til at style det.

Fugter håret

Joico shampoo fugter håret intensivt og nærer det indefra og ud. Den indeholder ingredienser som glycerin og panthenol. Disse ingredienser hjælper med at fugte håret og fastholde fugten. Dette efterlader håret blødt og smidigt. Desuden vil håret se sundere ud og få mere glans.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.