gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Goldwell Kerasilk Reconstruct

Produkterne fra Goldwell Kerasilk Reconstruct-serien er det perfekte valg for god hårpleje. Goldwell Kerasilk Reconstruct-produkterne sikrer, at skadet og svækket hår repareres og styrkes. På grund af de gode ingredienser, som produkterne indeholder, opnås optimale resultater, og dit hår begynder at stråle igen. Salontotal.dk Oplev Goldwell Kerasilk Reconstruct produkterne på og nyd dit dejlige hårhoved.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Kategori
Pris

Produkter fra Goldwell Kerasilk Reconstruct

Der er flere produkter i Goldwell Kerasilk Reconstruct produktserien. Det drejer sig bl.a. om shampoo, balsam, hårmasker, hårparfume og andre stylingprodukter. På grund af ingredienserne i Goldwell Kerasilk Reconstruct-produkterne bliver håret plejet ordentligt. De bedste resultater opnås ved at bruge produkterne efter hinanden.

Fordele ved produkterne

En stor fordel ved Goldwell Kerasilk Reconstruct-produkterne er, at de er velegnede til alle hårtyper. Uanset om du har tørt, skadet eller farvebehandlet hår, kan denne behandling reparere og forbedre dit hår. Desuden hjælper den med at reducere spaltede spidser, forbedre strukturen og give håret sin naturlige glans tilbage. De nærende ingredienser fugter og forbedrer håret. Desuden hjælper produkterne også med at beskytte mod ydre påvirkninger som f.eks. varme og UV-stråler.

 

Om Goldwell

Goldwell Kerasilk Reconstruct er udviklet af Goldwell. Dette er et stort mærke i hårplejeverdenen, der er kendt for sine produkter af høj kvalitet. Mærket tilbyder et omfattende sortiment, herunder shampoo, balsam, behandlinger og stylingprodukter. Goldwell produkter er elsket for deres gode ingredienser. Således sikrer produkterne sundt, skinnende og smukt hår.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.