gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Goldwell Kerasilk Control

Når du lider af ustyrligt og kruset hår, har dit hår brug for ordentlig pleje. Med Goldwell Kerasilk Control hårpleje giver du dit hår smidighed, blødgører det og gør det mere håndterbart. Det skyldes, at produkterne i denne serie er beriget med KeraShape-teknologi. Med Goldwell Kerasilk Control får du dit krusede hår under kontrol igen!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Kategori
Pris

Goldwel Kerasilk Control produkter

God hårpleje er nødvendig for at kontrollere ustyrligt og kruset hår. Goldwell Kerasik Control produkter har KeraShape-teknologi til at pleje håret. Denne teknologi indeholder keratins styrke, silkens blødhed og glyoxylsyre. Glyoxylsyre gør håret glattere. Så det bliver mere håndterbart og sundere på samme tid.

Du kan genvinde kontrollen over dit krusede og uregerlige hår med en komplet rutine med Goldwell Kerasilk Control produkter. Fra nærende balsam til transformerende hårmaske. Inden for denne serie kan du gå begge veje, den er også perfekt til krøllet og tørt hår. Det skyldes, at den giver dybdegående næring på grund af det tilsatte keratin i disse produkter.

Shampoo

Goldwel Kerasilk Control Shampoo er ikke kun en shampoo, der renser dit hår. Faktisk tilbyder den også øjeblikkelig pleje til dit hår. Den hjælper med at tæmme uregerligt og kruset hår gennem sin nærende KeraShape-teknologi. Håret vil være blødt og langvarigt smidigt efter brug af denne shampoo!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.