gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Fudge Shampoo

Kunne du tænke dig at vaske dit hår med produkter af høj kvalitet? Så er du kommet til det rette sted med Fudge! Dette mærke, der er kendt af mange frisører, har shampooer af høj kvalitet i sit sortiment, der skånsomt renser og plejer dit hår.

Sortering

Pr. Side
Fudge
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med håret
Pris

Fudge Professional: Kvalitet til dit hår

Fudge fremstiller produkter af høj kvalitet. Mærket er kendt af mange frisører og har et bredt udvalg af produkter af højeste kvalitet. Uanset om du er på udkig efter en silver shampoo til at fjerne gule undertoner i dit hår eller en shampoo til at skabe mere volumen: Fudge har det!

Typer af shampoo Fudge

Fudge har flere forskellige shampooer i deres sortiment, så der er et passende produkt til enhver hårtype. Vask dit hår med en af Fudges fine shampooer, og nyd rene og velplejede lokker!

Fudge Silver Shampoo

En meget populær shampoo inden for Fudges sortiment er Silver Shampoo. Shampooen neutraliserer varme og gule toner i dit hår og renser håret skånsomt. Udover silver shampooer har mærket også mange andre shampooer og balsam i sortimentet, som renser & plejer håret optimalt.

Fudge Damage Rewind

Pas på dit trætte og ødelagte hår ved at bruge Fudge Damage Rewind-serien. Dette produkt indeholder en Opti-PLEX-teknologi, som sikrer, at hårbroer (efter kemisk styling og miljøskader) bliver genopbygget. Shampooen giver vægtløst og glat hår.

Fudge Xpander Gelee Volume Shampoo

Efter brug af denne shampoo kan du nyde luftigt og voluminøst hår hele dagen lang. Shampooen er tilsat koffein og ginseng, som sikrer, at hårsækkens vækst stimuleres. Opti-Plex-teknologien styrker håret indefra, hvilket resulterer i dejligt blødt hår.

Fudge Luminizer Moisture Boost Shampoo

Har du kedeligt og kruset hår? Det hører fortiden til med Fudge Luminizer Moisture Boost Shampoo! Denne shampoo skaber krusfrit og glansfuldt hår.

Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo

Lider du af uønskede røde og orange nuancer i dit brune hår? Så brug Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo. Denne shampoo indeholder blå mikropigmenter, der fjerner uønskede nuancer.

Oplev selv kvaliteten af Fudge shampooer nu og giv dit hår den pleje, det fortjener!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.