gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Cerruti 1881

Cerruti 1881 er en meget elsket italiensk parfume. Både til en særlig lejlighed og til hverdag er Cerruti 1881 en vidunderlig parfume. Det italienske mærkes sortiment omfatter både herre- og kvindeparfumer. Cerruti 1881 duftene fås i forskellige størrelser, fra 50 ml til 200 ml. Se udvalget på Salontotal.dkog nyd en lækker parfume.

Der findes i øjeblikket ingen produkter.


Egenskaber Cerruti 1881

  • For mænd og kvinder
  • Forførende duft
  • Flere størrelser

Egenskaber Cerruti 1881

  • For mænd og kvinder
  • Forførende duft
  • Flere størrelser

Typer af Cerruti 1881 parfume

Cerruti 1881 fås i flere varianter. Den ene er Cerruti 1881 pour Homme: en af mærkets første parfumer med klassiske dufte af lavendel og ylang-ylang. Parfumen er en maskulin og forførende duft, der er perfekt til en aften i byen. Cerruti 1881 pour Femme er en blød duft. Den feminine blanding af blomstrede og frugtige noter, herunder jasmin, rose og fersken, er fantastisk til hverdagsbrug og vil styrke din selvtillid.

Parfume størrelser

Cerrutis parfume tilbydes i flere størrelser. F.eks. fås parfumen allerede fra 25 ml. Den tilbudte parfume går op til en størrelse på 200 ml. Heldigvis findes der også mellemstørrelser som 50 ml og 100 ml. Det afhænger pr. parfume, i hvilken størrelse den tilbydes. Det afhænger naturligvis også af, hvordan flasken ser ud.

Brug af parfume

Parfume kan tilføje lidt ekstra til din personlige stil og dit udseende. Alle kan bære parfume. Der er dog et par måder, hvorpå du får det bedste ud af parfumen frem. For eksempel er det vigtigt at bære parfumen på ren og fugtet hud. Desuden kommer duften bedre frem, hvis du bærer parfumen på varme områder af kroppen som håndled, hals og bag ørerne. Undgå at gnide parfumen, da det kan ændre duften. Desuden kan for meget parfume overdøve duften. Et par sprays er derfor nok.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.