gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Bumble and bumble Sunday

Bumble and bumble Sunday-serien tilbyder en detox for håret (og sindet). Denne dybderens fjerner produktophobninger, overskydende olie og akkumuleret snavs, som kan få håret til at se mat og tynget ud sidst på ugen. Sig nej til disse urenheder i denne uge. Nyd en frisk, rensende hårkur efter at have prøvet forskellige looks i løbet af de sidste par dage - en ideel Sunday Cleanse.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
Pris

Køb produkter fra Bumble and bumble Sunday hos Salontopper

Dit hår og din hovedbund kunne godt bruge en dybderensning. Med Bumble and bumble Sunday-serien kan du rense dit hår helt ned til spidserne. Hos Salontopper kan du købe Bumble and bumble Sunday-serien for at få en komplet rensningsrutine, der er rettet mod enhver hårtype! Hvis du bestiller inden kl. 22.00 søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere din pakke den næste arbejdsdag! Og hvis du bestiller for 35 € eller mere, betaler du slet ingen forsendelsesomkostninger. Har du spørgsmål om et produkt eller andre ting? Kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra 9:00 til 21:00 og lørdag fra 10:00 til 16:00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.