gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Babyliss varmluftbørste

Leder du efter et praktisk redskab, der giver dit hår et flot slag, volumen eller krøller? Så har du brug for en Babyliss varmluftbørste! Med dette værktøj kan du skabe de smukkeste frisurer på ingen tid. Der findes et bredt udvalg af Babyliss varmluftbørster, men hvilken er den bedste? Det vil vi gerne hjælpe dig med!

Sortering

Pr. Side
Gave-type
Pris

Babyliss varmluftbørste

Ofte kaldes en Babyliss varmluftbørste også for en krøllebørste. Disse børster blæser også bogstaveligt talt varm luft ud. På den måde får du et flot slag, volumen eller krølle i håret. Der findes mange forskellige typer af dette værktøj, med forskellige diametre. Vælg den Babyliss varmluftbørste, der passer til dig og dit hår. Har du kort hår? Så kan du bruge en børste med en mindre diameter. Med mellemlangt til langt hår er det bedst at bruge en større diameter. Diameteren på krøllebørsten er også afgørende for det resultat, du skaber. Så tænk dig grundigt om på forhånd, hvilke frisurer du vil skabe.

Hvad er forskellen mellem en føntørrerbørste og en varmluftbørste? En varmluftbørste blæser varm luft ud, og en føntørrerbørste er en rundbørste, som kræver en hårtørrer for at style dit hår. Så dette praktiske værktøj er faktisk en rundbørste (hårtørrerbørste) og hårtørrer i ét.

Bestseller

En af vores Babyliss varmluftbørste bestsellere er Blue Lightning Air Styler. Denne børste har 2 indstillinger, hvormed du tænder børsten ved 80 grader eller ved 100 grader. Ledningen er 2,7 meter lang og er drejelig. Diameteren på denne Babyliss varmluftbørste er 34 mm. Går du efter glat hår, giver du det volumen eller vælger du krøller? Du kan skabe ethvert hårlook, du ønsker, på ingen tid med denne fine Babyliss varmluftbørste!

Kunne du tænke dig en krøllebørste, der roterer automatisk? Så er Rotating 800 det, du har brug for!

Professionelt stylingværktøj

Udover Babyliss varmluftbørsterne har dette mærke også et bredt udvalg af forskellige professionelle stylingredskaber. Er du stadig på udkig efter et kvalitets glattejern, krøllejern, trimmer eller andet værktøj? Så vælg Babyliss, for med disse værktøjer vil du altid være rigtig og skabe de smukkeste frisurer! Shop det hele på Salontotal.dk.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.