gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Babyliss Pro Hårtørrer

Ingen har vel tid til at lade deres hår tørre i luften hele tiden. En hårtørrer er derfor et absolut must. Men du ønsker selvfølgelig ikke, at føntørring skal skade dit hår, så du er på udkig efter en god professionel hårtørrer. Med en Babyliss Pro hårtørrer får du kvalitet, ekspertise, teknologi af høj kvalitet og brugervenlighed. Opdag den passende Babyliss hårtørrer til dig på Salontotal.dk!


Babyliss hårtørrer

Professionelle stylister og frisører opdagede det for mange år siden, men med en Babyliss hårtørrer får du smukke resultater. Med en kraftig motor sørger du for, at dit hår tørrer hurtigt, og du kan nemt style det. Den minimale effekt på 1800 watt på en Babyliss hårtørrer pro giver den nok kraft til at tørre dit hår ordentligt. Med denne effekt sikrer du, at håret ikke udsættes for den varme luft i for lang tid, da dette kan skade håret.

Babyliss Ionic

Efter føntørring kan dit hår blive statisk, det er her Babyliss Pro har fundet løsningen med den ioniske teknologi. Babyliss Ionic hårtørrerne er udstyret med en iongenerator, der sikrer, at luften bliver mindre statisk ladet. Dette gør dit hår mindre tilbøjeligt til at blive statisk og nemt at style! Det giver også dit hår et glat og skinnende udseende!

Tilbehør

En god hårtørrer kommer selvfølgelig altid med det nødvendige tilbehør. Forskellige dyser og en diffuser er det mest kendte tilbehør. Med en flad bred dyse skaber du en målrettet luftstrøm, hvilket gør det lettere at sigte og style. Du kan også bruge en hårtørrerbørste til at få visse styles lettere ind i håret.

En diffuser er et tilbehør, som du kan bruge specielt til krøllet hår. Det brede tilbehør med flere passager skaber en spredt, diffus, fordeling af luften, hvilket gør den mindre varm og stærk på håret. På den måde kan du også føntørre tæt på rødderne, uden at hovedbunden bliver for varm.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.