gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

AVEDA Shampoo

Hvis du er på udkig efter naturlig shampoo af høj kvalitet, er AVEDA Shampoo det perfekte valg for dig. AVEDA er et velkendt mærke, der er dedikeret til naturlige og bæredygtige hårplejeprodukter. Hos Salontopper kan du finde et bredt udvalg af alle slags varianter af AVEDA Shampoo, der passer til forskellige hårtyper og behov. Oplev fordelene for dig selv nu!

Sortering

Pr. Side
AVEDA
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
Ingredienser
Gave-type
Pris
  • se alt
  • se mindre

Inspirationskilde til AVEDA Shampoo

Landet Indien er en inspirationskilde for alle AVEDA-produkter, herunder AVEDA Shampoo. Mærkets grundlægger blev især inspireret af wellnessens evne til at fremme balancen i sind, krop og ånd. Dette afspejles derfor i AVEDA Shampoo. De ønsker at passe på den verden, vi lever i, lige fra de produkter, de laver, til den måde, de giver tilbage til samfundet. AVEDA Shampoo har genbrugsemballage, er cruelty-free og indeholder naturlige ingredienser. Der findes alle slags og varianter af AVEDA Shampoo, så find ud af hvilken der passer bedst til din hårtype!

Bedste AVEDA Shampoo

Der findes alle slags og varianter af AVEDA Shampoo. Vi vil gerne liste nogle af dem til dig! Føles dit hår ikke længere blødt? Så er Cherry Almond Shampoo et forsøg værd. Den får faktisk dit hår til at føles dejligt blødt. Takket være babassu og kokosnød renser den dit hår på en dyb og skånsom måde og bevarer sunde lipider og olier! Den naturlige kirsebærblomst- og sød mandelolie genopretter blødheden og glansen fra rødder til spidser. Dit hår vil føles dejligt blødt, få et volumenboost, men vil ikke tynge det ned.

Har du krøller? Så prøv Be Curly Shampoo. AVEDA-shampooen definerer krøller, bekæmper krus og øger glansen i håret! Takket være den økologiske appelsin og de rene blomsteringredienser giver den håret en fin duft og gør det dejligt blødt.

Lider du af skadet hår? Så kan Damage Remedy Restructuring Shampoo være noget for dig. AVEDA Damage Remedy Restructuring Shampoo er en mild shampoo med quinoa protein, der reparerer og styrker skadet hår. Den fjerner skånsomt snavs, der kan forårsage skader. Den efterlader håret smukt glat og dejligt blødt.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.