gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

AVEDA Leave-in Conditioner

Uanset om du ønsker intensiv fugt efter hårvask, vil beskytte dit hår mod varme ved styling eller bare vil have et ekstra boost til din daglige hårpleje, er AVEDA Leave-in Conditioner den perfekte tilføjelse til din rutine. Den er velegnet til daglig brug og kan påføres når som helst på dagen for en hurtig opfriskning. Med denne balsam er du garanteret sundt, strålende hår, der er klar til at erobre verden. Oplev den selv nu!

Sortering

Pr. Side
AVEDA
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
Gave-type
Pris
  • se alt
  • se mindre

Leave-in Conditioner fra AVEDA giver dyb hydrering

AVEDA Leave-in Conditioner giver dyb hydrering og næring til dit hår. Den er specielt formuleret til at forbedre sundheden og vitaliteten i dine lokker. Med sin rige formel med naturlige ingredienser som kokosolie og aloe vera trænger leave-in conditioneren dybt ind i håret og efterlader det intenst næret og hydreret. Hvad er resultatet? Silkeblødt hår med en sund glans.

Beskyttelse mod varme

Ud over at give fugt og næring beskytter AVEDA Leave-in Conditioner også mod varme og skader. Uanset om du regelmæssigt bruger stylingredskaber som føntørrer og glattejern eller udsætter dit hår for solen og andre miljømæssige faktorer, beskytter denne balsam dine lokker mod skadelige virkninger. Den danner en usynlig barriere, der beskytter dit hår og hjælper med at forhindre spaltede spidser og brud.

AVEDA Leave-in Conditioner mod krus

Lider du af kruset hår eller lokker, der er svære at tæmme? AVEDA Leave-in Conditioner er dit hemmelige våben. Denne balsam gør dit hår mere medgørligt og glat, så det bliver lettere at style og kontrollere. Du vil bemærke, at dit hår føles blødere og glattere, hvilket gør det lettere at skabe dine yndlingsfrisurer. Sig farvel til dårlige hårdage!

Velegnet til alle hårtyper

Uanset om du har glat, krøllet, bølget eller kruset hår, er AVEDA Leave-in Conditioner velegnet til forskellige hårtyper. Den er designet til at imødekomme de unikke behov, som forskellige teksturer og hårtyper har. Uanset om du er på udkig efter ekstra fugt, beskyttelse eller håndterbarhed, er denne leave-in conditioner et must-have i din hårplejerutine.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.