gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

AVEDA Damage Remedy

Er du på udkig efter en løsning til skadet hår? AVEDA Damage Remedy er her for at redde dine lokker! Denne produktserie, der fås hos Salontopper, er specielt designet til at reparere skadet hår og beskytte det mod yderligere skader. Skadet hår kan være forårsaget af forskellige faktorer, såsom overdreven styling, farvning eller soleksponering. Dette kan føre til tørt, skørt og livløst hår. Med AVEDA Damage Remedy-produkterne kan du gøre dit hår sundt og skinnende igen! Oplev fordelene for dig selv nu!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Ingrediënten
Kategori
Pris

Miljøvenlig AVEDA Damage Remedy

AVEDA er et velkendt mærke inden for naturlig og bæredygtig hår- og hudpleje. Hvis du lider af skadet hår på grund af overdreven styling, farvning eller soleksponering, er AVEDA Damage Remedy den perfekte løsning. Det, der gør AVEDA unikt, er deres forpligtelse til at bruge naturlige og økologiske ingredienser i deres produkter. De er fast besluttet på at bevare naturens skønhed og bruge den til at opnå de bedste resultater. På denne måde passer du ikke kun på dit hår, men også på planeten!

Ingredienser

AVEDA Damage Treatment indeholder naturligvis de bedste ingredienser til at give dit hår den næring tilbage, som det har brug for. Med ingredienser som quinoa protein, økologisk jojobaolie og sandeltræ arbejder AVEDA Damage Remedy produkterne sammen for at styrke, fugte og reparere håret. Fra shampoo og balsam til leave-in behandlinger og hårmasker har denne serie alt, hvad du har brug for for at give dit hår sundhed og glans tilbage. Prøv f.eks. AVEDA Damage Remedy Treatment, for intens næring!

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.