gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

AVEDA Botanisk reparation

Lider du af skadet hår? Så er AVEDA Botanical Repair's linje din livredder. Den reparerer håret indefra og ud, hvilket gør dit hår stærkere. Dette resulterer i stærkt og sundt hår. Det er en ren wellness-oplevelse i dit eget badeværelse takket være den fine duft og de naturlige ingredienser, som produkterne består af. AVEDA Botanical Repair opbygger nye hårbindinger og reparerer også skader i håret. Takket være den innovative botaniske teknologi styrker og reparerer den øjeblikkeligt dit hår. Der er gået mere end seks års forskning i de botaniske ingredienser, der er blevet tilsat. Så du ved, at du med AVEDA Botanical Repair får produkter af høj kvalitet ind i dit hjem!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
 • se alt
 • se mindre
Problemer med håret
Gave-type
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre

Sådan fungerer reparationen af AVEDA Botanical Repair

AVEDA Botanical Repair-produkter reparerer de tre vigtigste lag i håret med kraften fra planter. De bruger tre forskellige teknologier:

Indre lag

AVEDA Botanical Repair's plantemolekyler opbygger hårbindinger (fra majs) i hårets inderste lag, også kendt som bark. Molekylerne opbygger hårbindingerne, så de glider let sammen, lidt ligesom foldede hænder.

Ydre lag

Den nærende og grønne makroblanding af certificerede økologiske olier (avocado, sacha inchi og grøn te) plejer hårets yderste lag, også kaldet kutikula. Denne blanding af AVEDA Botanical Repair sikrer, at dit hår bliver glat og skinnende igen. På denne måde forbliver neglebåndet næret, fleksibelt og udglattet. Derudover hjælper den med at forebygge fremtidige skader.

Ydre hårlag

Det økologiske peelkompleks (fra majs- og kokosolie) tager sig af det ydre hårlag, også kendt som skjoldlaget. Det efterligner fordelene ved det ydre hårlag ved at give det et skjold. Det beskytter håret mod fugt og vand, så det forhindrer porøst hår.

AVEDA Damage Treatment fordele

Den største fordel ved AVEDA Damage Treatment produkterne er, at det således reparerer dit hår på tre niveauer. Derudover opbygger du dit hår med plantebaserede molekyler i stedet for syntetiske ingredienser. Desuden er produkterne fri for silikoner, sulfater og er veganske og cruelty-fri. AVEDA Botanical Repair produkterne er velegnede til alle, da de er formuleret og testet på alle hårtyper og -teksturer.

Produkt i spotlightet

Flagskibsproduktet i denne AVEDA-linje er helt sikkert AVEDA Botanical Repair Strengthening Overnight Serum. Den forvandler håret, mens du sover, og opbygger nye hårbindinger. Vågn op til stærkere og synligt genoprettet hår! Det lette, pudefaste serum skaber et usynligt slør over håret og forhindrer skader og gnidninger. Det genopretter også dit hår i 8 timer. Den reducerer spaltede spidser med 84 % på blot én nat. Desuden har den 99% naturlig oprindelse og er 100% vegansk og grusomhedsfri.

Forårsager skadet hår

Der er ikke noget mere irriterende end at have skadet hår; dit hår føles vagt tørt og ser usundt ud. Der er fire årsager til, at du kan få skadet hår:

 • Fysisk skade (f.eks. fra børstning, extensions eller styling)
 • Varmeskader (f.eks. fra glattejern eller krøllejern)
 • Kemiske skader (f.eks. fra farvning, affarvning eller permanentning)
 • Miljøskader (f.eks. fra UV-skader, fugt, kalkholdige produkter)

Med de fine Botanical Repair AVEDA-hårplejeprodukter er dette en saga blot, og du vil stråle med smukt sundt og stærkt hår på ingen tid efter brug af dem!

Har dit hår brug for reparation? Gør testen!

Tænker du på, om AVEDA Botanical Repair er noget for dig? Så besvar følgende spørgsmål for dig selv med "ja" eller "nej":

 • Farver du dit hår, eller er det kemisk behandlet?
 • Knækker eller spalter dit hår let?
 • Er dine hårspidser ru, tyndere eller lysere?

Hvis du for det meste svarer "ja" på disse spørgsmål, skal dit hår repareres. For yderligere at bekræfte det kan du vælge at foretage en elasticitetstest:

 • Tag et hår fra din hovedbund.
 • Tag håret mellem begge hænder, og træk forsigtigt i enden.
 • Når håret let knækker, har håret brug for reparation, og AVEDA Damage Remedy Treatment-serien er helt sikkert noget for dig.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.