gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Aveda Be Curly

Aveda Be Curly er en hårplejeserie, der er udviklet specielt til krøllet hår. Aveda Be Curly-produkterne er designet til at give håret fugt, definere krøller og reducere krus i håret. I processen giver de et sundt, skinnende og modstandsdygtigt look. Desuden er alle Avedas produkter veganske. Udforsk vores udvalg af Aveda Be Curly og nyd dit krøllede hår.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Problemer med håret
Ingredienser
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Aveda Be Curly shampoo

Aveda Be Curly har flere produkter i sit sortiment til pleje af håret. For det første er der Be Curly shampoo. Denne shampoo renser dit hår uden at udtørre det. Proteinerne og aloe vera i produktet fugter og blødgør dit hår og reducerer samtidig krus. Shampooen har en fyldig konsistens og er fri for sulfater, silikoner og parabener. Det gør den ideel til folk, der søger en mild, naturlig rens til deres krøllede lokker.

Aveda Be Curly balsam

Efter at have vasket dit hår med shampooen er det vigtigt at fugte og pleje det. Til dette er Aveda Be Curly conditioner velegnet. Balsammen indeholder en blanding af olier og proteiner, der blødgør, fugter og styrker håret. Den hjælper med at reducere krus og definere krøller, samtidig med at den giver et sundt, skinnende og modstandsdygtigt look. Balsammen har en rig og cremet konsistens og kan bruges til ekstra hydrering og definition.

Stylingprodukter

Udover shampoo og balsam har mærket mange stylingprodukter i sit sortiment. Disse stylingprodukter plejer også dit hår gennem specielle ingredienser, samtidig med at de sikrer, at det forbliver i form. For eksempel er AVEDA Be Curly Curl Enhancing Hair Spray et must-have for at give dit hår et fleksibelt hold. For en hel dag med krøller uden krus, er AVEDA Be Curly Style-Prep perfekt. Ligesom shampoo og balsam er alle stylingprodukter også Aveda-dyrevenlige.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.