gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Amerikansk shampoo til besætningsmedlemmer

Er du på udkig efter en shampoo specielt til mænd? Så er American Crew det rette mærke for dig! Dette mærkets shampooer er nemlig specielt udviklet til mænds hår. Uanset hvad dit hår har brug for, så har American Crew løsningen!

Sortering

Pr. Side
American Crew
Hårtype
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Ingredienser
Pris

Amerikansk besætning

American Crew er amerikansk af oprindelse og har været førende inden for grooming i 30 år. Mærket er konstant nyskabende og banebrydende inden for pleje og styling til mænd. Mærkets sortiment omfatter ikke kun fine shampooer, men også skægpleje- og stylingprodukter.

Populære amerikanske crew shampooer

Nogle populære shampooer er bl.a:

American Crew Anti-Dandruff + Dry Scalp Shampoo: Denne shampoo giver lindring til en irriteret og kløende hovedbund. Dette produkt forebygger også skæl og tør hovedbund.

American Crew Classic 3-in-1: Denne 3-in-1 shampoo, balsam og kropsvask giver en hurtig løsning til at rense hår og hud. Shampooen er fuld af gode ingredienser som salvieblade og humleekstrakter.

American Crew Anti-Hair Loss Shampoo : Lider du af hårtab? Så gør brug af denne shampoo! Dette produkt plejer håret en bekæmper hårtab.

Er American Crew shampooer veganske?

Nogle shampooer er veganske! I 2021 blev nogle formler revideret, og siden da har disse produkter været veganske. Det drejer sig om følgende shampooer:

Køb Crew shampoo

Vil du gerne bruge American Crew shampooing allerede i morgen? Så bestil hos Salontopper! For bestiller du inden kl. 23:59 (søndag til torsdag aften) eller fredag inden kl. 22:00? Så bliver din bestilling leveret i morgen. Sammen med vores partner PostNL gør vi vores yderste for at overholde den leveringstid, du blev lovet, forudsat at produktet er på lager. Hvis din ordre er på 35 € eller derover, sender vi din ordre gratis.

God fornøjelse med at shoppe hos Salontopper!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.