gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! mængde priser

Black Friday 2020 ved Salontotal

Dagen, som alle shoppingentusiaster venter på, er her: Black Friday 2020!

Nedenfor har vi listet de bedste gave sæt til dig, så du kan score den perfekte gave til ferien.

God shopping!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Black Friday 2020

Hvert år går vi stort med Black Friday! På trods af vores faste lave priser sikrer vi, at du får endnu flere fordele under Black Friday! Jo mere du bestiller, jo flere produkter scorer du med en dejlig lav pris! Black Friday er vokset de seneste år, og det samme gælder vores kampagner og rabatter. Så har du bare brug for en ny shampoo eller balsam? Eller leder du måske efter et nyt produkt, der kan blive dit yndlings hårprodukt? Grib derefter din chance under Black Friday 2020. Vi har listet de bedste produkter til dig og de mest populære kategorier, så du nemt kan få alle dine must-haves i løbet af Black Friday. Se hurtigt mellem vores brede sortiment, og køb alle dine yndlingsprodukter til en ekstremt overkommelig Black Friday-pris.

De bedste Black Friday-tilbud til dig

Leder du efter et specifikt mærke, såsom Davines eller Olaplex med Black Friday? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi sælger næsten alle mærker, som du kan tænke på inden for hår og skønhed til en konkurrencedygtig pris. Og den pris er endnu lavere i løbet af Black Friday 2020! Dette er den perfekte mulighed for at lagre dine julegaver til din familie eller for eksempel at overraske din elskede med den gave, han eller hun altid har ønsket. Shop mærker som Kérastase, Redken, Davines, Oway, Reuzel og REF med en god rabat under årets bedste shoppingdag: Black Friday 2020!

Inspiration til Black Friday

Det er vigtigt at tænke over, hvad du virkelig vil score under alle de tilbud, der flyver forbi under Black Friday. Er der et godt plejesæt, som du altid har ønsket dig fra Kérastase, eller måske en dejlig hårkur? Og fandt du altid disse produkter lidt for dyre? Så er Black Friday den perfekte mulighed for at lagre på disse produkter! Du kan også shoppe produkter såsom værktøjer med en betydelig rabat under Black Friday. På den måde bliver CHI-glattejern, der har været på din ønskeliste i årevis, pludselig meget billigere! Glædelig shopping og forkæl dig selv under Black Friday 2020!

* Kampagnen gælder ikke for Davines, Dyson & Steampod-produkter.

 

at ansøge